Winkelmand 0
2013_0620_Horizontal-Banner_Rothfritz
Sfeerbeeld Maliskampsestraat 6~_2
IMG_1030
bigstock-Office-Of-Interior-Designer-Wi-6457394
Jan-Steenstraat-achterkant-1900×500

HOE WE WERKEN

Verandering. De één omarmt het, de ander kijkt ertegen op. Door gebruik te maken van de diensten van Studio Living Talent, krijgt je verandering vorm. Dat is een mooi gegeven, veranderen in ons nu eenmaal op het lijf geschreven! Daarnaast zorgen wij ervoor dat het proces geleidelijk en prettig verloopt. Zo wordt verandering voor iedereen een fijne ervaring.

We gaan een intensieve samenwerking aan. Jouw wensen en ideeën gecombineerd met onze passie, talenten en ervaringen leiden tot een fraai eindresultaat. Tot jouw volledige tevredenheid. Dat is ons streven.

Onze manier van werken is transparant, in de uitvoering leggen we een ijzeren discipline aan de dag. Afspraken komen we stipt na. En om dat proces zo strak mogelijk te laten verlopen, communiceren we rechtstreeks met onze klanten en eventuele projectpartners. We luisteren niet alleen naar jouw wensen, maar ook naar jouw ideeën. Die vertalen we vervolgens in een indelings- en inrichtingsplan. Dat vanzelfsprekend niet alleen creatief verrassend moet zijn, maar – net zo belangrijk – praktisch uitvoerbaar. Om je verbeelding te prikkelen wordt elk ontwerp geïllustreerd met sfeerbeelden, duidelijke plattegronden en 3D-impressies. Zodat je een zo duidelijk mogelijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten. We laten je in dit stadium vanzelfsprekend ook zien voor welke meubels, verlichting, kleuren en materialen we gekozen hebben. En belangrijker nog: waarom.

Hoe we dat doen? Zo:

Fase 1: Inventarisatie; van probleem naar uitdaging

Laat jouw vraagstuk op ons los. Wat brengt jou bij Studio Living Talent? Tijdens een briefinggesprek brengen we samen jouw wensen, eisen en ideeën in kaart. Moeite om jouw gevoel te verwoorden? Geen probleem, wij helpen je daarbij. Het begin van een mooie verandering…

Fase 2: Voorlopig ontwerp; ik voel, ik voel, wat jij ook voelt

In deze fase tonen wij een indelingsplan. Hebben we jouw wensen goed begrepen? Wat voel jij bij de door ons gepresenteerde plattegrond, de sfeerbeelden en de 3D-impressies? Kortom: jouw ideeën worden visueel gemaakt en gecombineerd met onze professionele blik. Uiteraard geven we je ook inzicht in het kostenplaatje.

Fase 3: Definitief ontwerp; in de roos

In deze fase transformeert het voorlopige ontwerp naar een definitief ontwerp. De plattegronden, sfeerbeelden en 3D-impressies sluiten nu naadloos aan op jouw wensen. Ook nu weer met een duidelijke budgettaire planning. Dan kom je niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Fase 4: Realisatie; het doel in zicht

Deze fase hangt volledig van jou af en is optioneel. Studio Living Talent kan alle zorgen uit handen nemen door de gehele realisatie uit te voeren: van inkoop tot uitvoer. We kunnen ook alleen helpen met de inkooponderhandelingen of met de begeleiding van de (bouw)werkzaamheden. De keus is aan jou. Hoe dan ook; deze fase brengt de beoogde verandering. Van probleem naar oplossing. Graag gedaan!

FULL SERVICE DESIGN - INTERIEURONTWERP EN INTERIEURSTYLING

Studio Living Talent is toegankelijk. Zowel kleine als grote opdrachten worden met zorg uitgevoerd. Ben je alleen op zoek naar een kleur- of stylingadvies? Welkom! Of wil je een compleet nieuw interieur, inclusief eventuele verbouwingen? Kom binnen!
Door gebruik te maken van een breed netwerk van betrouwbare en ervaren collega’s, wordt er voor iedere opdracht het ideale team samengesteld. Zo weten wij zeker dat jouw wensen en behoeften worden omgezet in een resultaat dat ook écht bij jou past. Zowel particulieren als de zakelijke markt worden daardoor uitstekend en persoonlijk geholpen bij Studio Living Talent. Jij krijgt te maken met één contactpersoon. Dat is wel zo prettig.

E-DESIGN - KOSTENSPAREND ADVIES

Je bent op zoek naar inspiratie. Het liefst een persoonlijk advies. Om bijvoorbeeld je huis, kantoor of een andere ruimte eens anders in te richten. Maar het inhuren van een interieurarchitect of –stylist gaat je net een stapje te ver. Ook dan zit je bij Studio Living Talent goed.

Want door gebruik te maken van het innoverende E-Design systeem, kunnen wij je volledig op afstand voorzien van een persoonlijk en visueel advies. Aan de hand van door jou opgestuurde plattegronden, foto’s en wensen, maken wij digitaal een inspirerend plaatje. Doordat alles op afstand gebeurt, worden tijd en dus kosten bespaard. Studio Living Talent is er voor iedereen.