Winkelmand 0
1900x500xaltafulla-mar-slider-rooms.jpg.pagespeed.ic.ZNwOOX1aJz
part1
CA6022-85-Reeves-Sofa-RS_hires
IMG_1010
IMG_0818
IMG_0507

TOE AAN EEN NIEUW INTERIEUR?

Je hebt behoefte aan een verandering in jouw leefomgeving. Of deze is noodzakelijk. De redenen hiervoor kunnen verschillen. De kinderen zijn uit huis, je gaat verhuizen, je wilt vernieuwen, verfrissen, verbeteren. Hoe dan ook, het is tijd voor iets anders.

Studio Living Talent begeleidt je tijdens deze ontwikkeling. We adviseren, ontwerpen, bouwen, verbouwen, richten in. Net zoals elke andere interieurontwerper. Waarin wij ons onderscheiden? Wij gaan uit van jouw wensen. Het is ten slotte jouw leefomgeving en die willen we zo prettig mogelijk maken. Blijf dicht bij jezelf!

INTERIEURONTWERP & STYLING

Het inhuren van een interieurontwerper of -stylist is niet alleen weggelegd voor de bovenlaag van de bevolking. Niet bij Studio Living Talent, althans. Groot of klein, elk project is voor ons een uitdaging die we graag met beide handen aanpakken.
Groot of klein, want onze werkzaamheden zijn uiteenlopend. Betrek ons vanaf het begin bij een nieuwbouwproject en maak gebruik van onze kennis en inzichten. Laat ons een bestaand gebouw herinrichten zodat je ruimte optimaal kan gaan benutten. Deel een woonruimte opnieuw in en geef het een andere uitstraling. Compleet nieuwe inrichting of gebruik maken van bestaande meubelen? De keus is aan jou.

Wat je van ons kan verwachten is een uniek, persoonlijk en comfortabel eindresultaat. Een die bij jou en jouw levensstijl past. Modieus? Niet per se. Tijdloos? Dat zeker. Een leefomgeving die functioneel is, prettig aanvoelt en jouw identiteit uitstraalt. Een leefomgeving waarin je (weer) kunt genieten.

Neem gerust contact op. Dan bekijken we samen of Studio Living Talent aan jouw wensen kan voldoen en of er een klik is. Geheel vrijblijvend, voel je niet bezwaard. Bij Studio Living Talent moet niets, maar mag alles.